adobepremiere

Editing new footage. What do you edit 🎥✂️ on ? Vid clip in bio👆🏾. #adobepremiere

M U S I C V I B E S (Part 4) ======================================== ⚠️Use your headphone for better experience⚠️ ======================================== 📍visit my youtube channel,link on my profile ======================================== 🎵 Hoang - Don't Say (ft. Nevve) 🎵 ======================================== #freefire #garena #battleroyale #gaming #vlog #garenafreefire #battleground #survival #funnymoment #booyah #freefireindonesia #freefiregokil #funnyfreefire #freefirestudio #freefirerusia #freefirethailand #freefirevietnam #adobepremiere #freefireupdate #klikbanjar #youtubers #slowmotion

On-screen with an on- screen animations. Cell phone reveal with on-screen app animations. Meta af.

Admin dikirim video terbaru lagi nih guyss... Dari @suryapenanda Go Check This Out👆👆👆 #Repost @suryapenanda (@get_repost) ・・・ Mpls SMKN 1 KUTA SELATAN... • 16-18 juli 2018 • 2nd campers @depaprmna • @osis_smeksa @smknegeri1kutaselatan #smkn1kutaselatan #videographerbali #mpls2018 #videobali #adobepremiere #filmkrs #videography #videocreator

Posted my last three music videos on #IGTV - watch them right on my profile and let me know how they look!

Togachin studio present I’M HERO ... Creator : @iam1to Director: @iam1to Cam man ✌️: @yumemizuu Talent : @iam1to , @yumemizuu , nd me @sulthan_j.s Gua ga mempermasalahkan mengenai penampilan talent atau yah semacam marketing marketing apalah itu, tapi yang ingin saya bahas, buat gue ini kece sih, story boardnya 👍💯, rapih, color grading mantep 💯 Keseluruhan saya suka ❤️❤️ yang bikin saya lebih suka lagi adalah, saya ngeluarin api hahaha udah kaya Lina di Mobile L***** eh maksutnya A*V , hah ?? Dota 2 dong oyah iyah hehehe Lina dari Dota 2 hihihi 💯 Thanks for @iam1to meskipun gua di kontrak jadi talent ga di bayar tapi.... ga di kasih makan sama minum juga, ✌️🤣 tapi gue seneng bisa berpatisipasi di project @iam1to pesan saya plissss jangan mager !!!! Lu serius hasilnya gila @iam1to terus berkarya 👍👍 .. oyah dia mentor proporsi komik saya, sering banget saya nanya nanya bahkan buanyak tanya sama dia soal proporsi karakter hehehe thanks Man 😭🤗 Saran gua cari pacar @iam1to buat bangun mood lu .. ni ama manekin gua ni cewek mau ga ?? Dasar WIBU @iam1to !!!! 🙏✌️temenan sama anak sambel gih pas jadi sambel bawang... Muncul anak wibu beneran, wah bang lo ngehina bang wah lo begini begitu bang, netizen netizen👍 pusying pala HOKAGE .. #filmtrailer #creative #movie #shortmovie #movietrailer #trailer #adobeaftereffects #adobepremiere #story #iamhero #hero

Emiliano pt.2 by @bozo_b.a.m is out now on @latinbeasttv YouTube channel. Shot and edited by me. Go check that out *Link In bio* #4k #visuals #emiliano #disssong #dissrecord #chicanorap #sonya6300 #camera #mirrorless #adobepremiere #macbookpro #latinbeasttv #rap #hiphop #2018

Shhh... sit back, relax, get your popcorn ready. Enjoy as we prepare to no longer just shoot videos... WE MAKE MOVIES! @tyrone.wade @chief_bks Aww man ya'll ha've done it with this one! And I'm on da beat too! I told ya'll I'm coming!!! #canon #canont6i #50mm #50mmlens #musicvideo #hiphop #goodmusic #kitlens #shortfilm #adobepremiere #adobe #video #visual #film #richmond #richmondva #thegiftisinyou #virginia #dslr #dslrcamera #videography #videographer #photographer #photography #visualartist #visualart #samsungnote8 #note8 #movies #onetake @iamricolove @bryanmichaelcox @cleanface_management

Alright guys!! We have episode 6 of A Way out up on the channel this afternoon so go and check it out!! This is Jordan and Ders white water rafting video so be ready for some shenanigans 😂😂👌🏽 Be sure to like, comment, or sub if you enjoy our videos and as always we appreciate the support! Link in our bio!!! •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #silentshedstudios #silentshed #shedplays #youtube #youtubers #gamers #gaming #adobepremiere #adobe #editing #gamingvideos #youtubegaming #videos #like #comment #subscribe #awayout #awayoutgame #awayoutvideo #coop #newgame #episode5