wtfoodies

[ 16 July 2018 ] [ Délifrance ] [ Wheelock Place Délifrance, #02-17/17A, 501 Orchard Rd, s(238880) ] [ Media Invitation ] . Délifrance has launched the brand-new oozy bo luo croissant from Hong Kong, now here in Singapore! With an array of flavours like salted egg, hazelnut praline, sea salt dark chocolate, etc for you to choose from, you wouldn’t want to miss out! One of my favourite has to be the hazelnut praline ones, it is so chocolate & crusty! If you haven’t already try it, go grab yours today😉Thanks @delifrance.sg & @brandcellar for the invitation & hosting💕 . Side note: Check out my new blog post on ' Shi De Ji @ Tanjong Katong Road ' by clicking the link in my bio or click it below: [ https://nicholaslglfooddiary.wordpress.com/2017/09/11/shi-de-ji-tanjong-katong-road/ ] .

. [Richeese Factory] haloo guys... nahh sekitar sebulan yang lalu kan minin pernah post Rich, nah sekarang mimin post Richeese nih berhubungan ga ada di jambi nah mimin pesen pesen chicken wing 6pcs dengan lv5.. dan ini bener" pedes.. menurut mimin, samyang kalah pedes klau di bandingan dengan ini.. bagi yang pecinta pedes cobain deh.. ntar juga kamu bakal di kasih saus keju yang bakal ngurangi rasa pedesnya.. nah tips buat kamu supaya ngga sakit perut saat makan pedes, coba untuk minum susu bear brand, karena katanya bisa netralin pedes cobain deh

🇪🇸Estamos muy contentos de la visita que nos hizo la blogger e influencer @laura_portal_. Nos ha dedicado un bonito post en su página https://loom.ly/2LEa4AE. Leedlo porque os va a gustar. Muchas gracias! #welovegrx #PuraVida ⠀ •• 🇬🇧Thanks to Laura Portal´s blog. We wait to you soon at Pura Vida Burgers and Drinks.

🇪🇸¡Comenzamos la semana con felicitaciones! A todas las Carmen, Carmelas, MariCarmen, Carmelos... y os recordamos las actividades de la semana. El 18 de Julio tienes una cita con nosotros. Nuestra terraza, la cocina de @javierfeixaslopez y La joya del Sur de @bodegatesalia te esperan. ⠀ Y el jueves... Veladas Musicales con el maestro J.C. Vivaldi; disfruta de una cena melódica en pleno corazón del Albaicín. #SanNicolas #welovegrx ⠀ Reservas en el 958 999 770 o en nuestra web www.laborraja.com ⠀ ⠀•• 🇬🇧We wait to you on july 18th at San Nicolás restaurant on our terrace with the best pairing dinner with Tesalia wineries and "The jewel of the south" ⠀ And... Musical Dinner with J.C. Vivaldi; enjoy the best gastronomy at our terrace in the Albaicin. ⠀ Reservations at 958 999 770 or www.laborraja.com

Strolling around Jakarta's chinatown Top from @fdxpression 🙊

Trufa de verano?

Japanese honey toast with strawberry ice cream ! Totally craving for this right now ! 🎏🎏🎎🎎🥂🥂 // #EatandBrunch #MyChefsTable #eatandtreats #wtfoodies #anakjajan #beautifulcuisines #jktgo #jktfoodbang #kinfolk #livefolk #brunchwithstyle #lifeishappy

Something new from @kamakura_fatmawati Creamy Tomato Pasta with Fresh Crab ! 🎏🎏🎎🎎🥂🥂 // #EatandBrunch #MyChefsTable #eatandtreats #wtfoodies #anakjajan #beautifulcuisines #jktgo #kinfolk #livefolk #brunchwithstyle #lifeishappy

HAPPY 2nd ANNIVERSARY @ojju.indo 🎉🎂 . Good night hungry people! Put your hands up if you love Korean Food especially for #cheeselover 🙌 enjoy #RollingCheese for today dinner by @ojju.indo 🧀🍗 are you spicy lovers? you can also choose your spiciness level! 🌶👌 the chicken was so tender & the cheese tasted so heavy! ENJOY YOUR DINNER GUYS! 💕☡ #perutkulapar . 🍗 Rolling Cheese Chicken Drumstick 💱 139k 📍 Ojju. Grand Indonesia Mall, East Mall, 3A Floor, Thamrin, Jakarta [ TURN ON POST NOTIFICATION TO GET THE LATEST UPDATE FROM US 🔔😉 ] . #koreanfood #dinner #ojjuindo #drumstick #cheese #chicken #jakartacullinary #kulinerjakartapusat #nibbleapp #buzzfeedfood #eeeeeats #f52grams #jktfood #jktfoodies #jktfoodbang #jktfooddestination #dailyfoodfeed #foodtography #foodstagram #foodnetwork #wtfoodies #nomnom #eater #eatinjkt #eatingfortheinsta #eatmunchies #grandindonesia

🇪🇸Día de la Virgen del Carmen, Felicidades a los Marineros! Un clásico de la casa, el cogote de merluza a la brasa. Producto y sabor, un dos en uno que no deja de sorprendernos. #ElConjuro2018 #welovegrx ⠀ •• 🇬🇧A classic of the house, grilled hake. Product and flavor, a two in one that always amaze the diner. ⠀

. Calm your monday stressness with this board game! You can choose your favorite board. Come here at Shaokao Semarang! . #shaokaosemarang

Yuk turn ON notification biar kamu selalu dapat prioritas dari setiap updatean kita... Cocktail Party 😍 Thanks @nibbleapp @applebeesid for having me last nite on your Food Blogger dinner. Udah pada tau app Nibble ? Yg hobi wiskul yuk kita share makanan - makanan favorite kalian di Nibble. Kadang kita jalan2 gak ada tujuan suka bingung makan apa kan? Ada makanan apa aja yg enak disekitarnya, kdg suka browsing2 dulu makan apa ya??!! Nah di Nibble kita bisa liat referensi tempat makan yg enak dan yg gw seneng dari aplikasi ini, foto makanannya jelas. Kalo kita cari makanan biasanya psti suka liat2 dulu menarik gak nih. Yukk share skrg diNibble 😉 #dinner #party #foodies #jktfoodies #foodiesjakarta #foodlovers #foodbloggers #instafood #nibble #applebees #cocktails #alcohol #drink #beverages #foodporn #foodgasm #foodstagram #onthetable #wtfoodies #jktfoodbang #feedfeed #cocktailparty #f52grams #urbanjkt #kulineraddict #foodpornography #amateurfoodgrapher Credit : @sovifooddiary

Come and bring your colleagues to #Segoan after work and have a wonderful moment. Have a great dinner, everyone! ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Order our menu via Go-Food (@gofoodjakarta)

Hanya dengan melihatnya Chicken Caloco bisa membangkitkan hasrat makan kamu. Yuk segera cicipi kerenyahan ayam krispinya sebagai makan malammu hari ini hanya di #AHRestoCafe ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Hi Kooka Lovers, kamu pernah makan siomay digoreng ga ? Di Chick 'n Roll ada siomay goreng yang namanya Chick Stick guys ! Enyak banget buat nemenin makan ayam goreng bersaus, makin komplit menunya ! Dan enaknya lagi Chick Stick ga ribet buat dibawa-bawa pas kamu lagi beraktifitas guys, makannya juga praktis lho 😉 . . #chicknroll #KXBA #iamchange #fresh #halal #food #kawaii #foodies #foodshare #foodsharing #wtfoodies #greatfoods #instafoodies #foodporn #instagood #kulinerindonesia #instaphoto #kulinerenak #makanan #makanenak #makanansehat #makansampaikenyang

Waaaaaahhhhh 😍 • Credit from @thegrubfather x @video.masak • #aririkings

HARI TERAKHIR PASAR KANGEN! Siapaaa yang belom kesini cuss sekarang kesini guys, event setahun sekali lho😜 . Banyak jajanan jadul kayak Rambut Nenek, Mie Genthong, Mie Lethek, Songgobuwono, Lempeng, Apem, Jaddah Manten, Tempe Benguk, Sate Kere dll Buanyaakk bangettt👌🏻 . Kalian paling suka jajan apa?? ••••••••• Location: PASAR KANGEN, Halaman Taman Budaya Yogyakarta . 📆7 - 16 Juli 2018 ⏰ 12.00 - 22.00 💰HTM FREE - #pasarkangen #pasarkangen2018 #pasarkangenyogyakarta #jogjafood #jogja . . . . . . #kulinerjogja #explorejogja #wowlaper #jktfoodbang #jktfooddestinations #flatlays #culinary #foodvsco #beautifulcuisines #thefeedfeed #onthetable #handsinframe #wtfoodies #gwstarving #foodporn #foodgasm #food52 #foodblogger #jogjaku #foodpics #instagram #dagelan #mouthwatering #l4l #igfood

Halawww summer dream mango yang buat semua orang ngencess huhuhu 🍧😆 . . @qqtaiwanese_lampung @qqtaiwanesepky @qqtaiwanese_smg @qq_snow_ice